kontakt: bygg@houseservice.se

Minimera
Backa 

Så går det till

 
Minimera

Så går det till 

Beräknat på standard 3 rum och kök.

När du gjort en luftmätning och beslutat dig för att du vill sätta in ny ventilation så går det till på följande sätt:
Tre olika team kommer att befinna sig på plats hos dig under ett antal dagar. Tanken är att det ska gå snabbt så att du slipper för mycket störande moment hemma. 

Vi utför först en en mätning och ritar upp hur det nya ventilationssystemet ska monteras samt var ventilationsenheten ska monteras. När materialet har anlänt och alla ritningar är klara startar vi själva arbetet. Det tar i regel ca 3-arbetsdagar (3 rum och kök) och efter detta är systemet uppe i full drift. Redan efter ett par dagar känner ni att luften är mycket mera fräschare samt att ni inte längre behöver vädra ur som tidigare. I och med detta får ni en jämnare temperatur samt att ni spar uppvärmningskostnader.

Vi försöker att utföra alla arbetsmoment så snabbt som möjligt och behöver i vissa fall täcka över en del möbler för att minimera dammspridning under montaget. Men allt detta planerar vi tillsammans med dig så du vet vad som kommer att hända. 

Det som är så bra med detta system är att det inte krävs någon större åverkan på ditt hem. Under dessa dagar kommer du att möta:.

Team-1:
De pluggar igen ditt gamla system, drar de nya  bättre ventilationsrören & installerar basenheten. En del av ditt tak kommer att sänkas med ca 200 mm. Det ger dig många möjligheter att börja fundera om du t.ex vill ha spotlights installerade.

Team-2:

Nu tar snickare och elektriker vid. De lyssnar gärna på dina behov. Är det något du vill passa på att ha gjort under tiden? Vi samarbetar med många leverantörer och kan ge dig bra priser. Eller så köper du in själv och vi sätter upp. 

Team-3:
Nu dyker det sista teamet upp. Det är dags att måla och göra det snyggt.  Du har nu möjlighet att påverka kring färg och tapeter om du vill passa på att göra om. Vi samarbetar med kunniga i branschen som kan ge dig
tips! 

För lägenheter/hus större än 85 kvm kan ytterligare tid tillkomma. Men detta stäms alltid av med dig som beställare innan vi sätter igånr.

UPPFÖLJNING

3 månader efter varje installation görs en ytterligare finjustering av ventilationen i ditt hem.
Efter ett år behöver du byta dina filter. Den kan du göra själv eller så byter vi dem åt dig. Filter köper du enklast direkt via oss 
och det levereras inom en vecka.

House Service   |   Ventilation   |   Attefallshuset   |   Bygga ut och Renovera   |   ROTavdrag   |   Verksamheten   |   Nyheter   |   Kontakta oss
House Service nordic  |  bygg@houseservice.se  |  Telefon: +46 708 18 63 08
Copyright 2019 House Service i Stockholm