kontakt: bygg@houseservice.se

Minimera
Backa 

Ventilation

 
Minimera

Ventilation

Ventilationen i ert hem, pollen problem?

Just nu är hösten på intågande och detta innebär mycket levande ljus. Tänk på att detta medför mycket sot och partiklar som inte kommer ut från fastigheten.

House Service vill hjälpa er som har dessa problem med pollen under stora delar av året. Vi har specialiserat oss på FTX-system med pollenfilter och värmeåtervinning. Ni kommer att ha ett pollenfritt hem under delar av året samt spara energi under resterande delar av året. 

Känns som det ligger rätt i tiden - våga prova oss! Monterat & klart för er i Stockholms området!

Utanför ditt hem finns det föroreningar du inte kan påverka och när du kommer hem påverkas du av exakt samma föroreningar som kommer in via din ventilation. Du utsätts troligen för samma sak på ditt jobb eller i skolan.

Efter några år kan du ju förstå hur din kropp påverkas. Du kanske upplever trötthet, du får problem med snuva eller rinnande ögon. Troligen beror det på att pollen tar sig in eller så kanske du har ett fukt-, mögel- eller radondrabbat hus som gör dig sjuk. 

Ventilation har tidigare alltid varit en "på sidan om" lösning som bara handlat om bäst ekonomisk lösning. Därför har gamla hus oftast inte haft fokus på ventilationer. Inte heller de nybyggen som görs visar de bästa alternativen för ventilation som på riktigt ger dig bättre inomhusmiljö. Fokus brukar istället ligga på att sätta in nya fönster och täta ännu mer. Det gör att det blir för mycket koldioxid som i sin tur innebär att du blir trött.

Oavsett om du ska bygga nytt, renovera eller bara vill ha bättre inomhusmiljö så har du nu möjligheten att ändra din inomhusmiljö till det bättre och samtidigt få lägre förbrukning och därmed lägre energikostnader. Med den här lösningen spar du upp till 30-40%. 

Vill du veta mer om hur just din bostad, skola eller arbetsplats ser ut? 
Vi börjar med en mätning för att se vad just ditt hem/fastighet/skola behöver. Sedan gör vi en bedömning över dina behov och gemensamt kommer vi fram till vad just du behöver. Det enda du behöver göra är att höra av dig till oss. Vi kommer gärna ut till dig och börjar med att göra en mätning. 

 

Tänkvärt:
Du kan leva 3 veckor utan mat, 3 dagar utan vatten men bara 3 minuter utan luft.


 

House Service   |   Ventilation   |   Attefallshuset   |   Bygga ut och Renovera   |   ROTavdrag   |   Verksamheten   |   Nyheter   |   Kontakta oss
House Service nordic  |  bygg@houseservice.se  |  Telefon: +46 708 18 63 08
Copyright 2019 House Service i Stockholm