kontakt: bygg@houseservice.se

Minimera
Backa 

Bygga ut bygga nytt

 
Minimera

Bygga ut eller bygga nytt


Funderar du på vad du ska göra med ditt hus? Lyfta ditt tak och få en tjusig vindsvåning, behov av flera rum och behöver bygga ut, dags att renovera ditt drömhus. eller har du hittat en tomt och vill bygga nytt? Anlita oss - vi tänker större och för oss är helheten viktig. Vi anpassar oss efter din situation, vill du att vi befinner oss hos dig under vissa tider så ordnar vi det.  Du som kund är i centrum och vi vill vara ett mänskligare byggföretag. 

Vindsvåning
Skapa en egen vindsvåning är ett enkelt sätt att få fler kvadratmeter i det område man redan bor i, samtidigt som man kan bo kvar under själva byggprocessen.

Vindsvåningar har en speciell charm. Det kan bli en extrayta för dina tonåringa, målarstudio eller en oas av stunder för dig själv.  Har du möjlighet att bygga på ditt hus så är det bara fantasin som begränsar dina möjligheter. 

Det är många som väljer detta alternativ och det är extra roligt att få vara med i bygget av din vind. Behöver du kontakt med en bra inredningsarkitekt så har vi goda kontakter inom det området. 


Utbyggnad
Om du inte får bygga på höjden så kan du bygga ut istället. Det skapar mer bostadsyta men tar förstås lite yta från tomten. Vi hjälper dig rita och planera din utbyggnad eller så bygger vi efter de ritningar du har tagit fram. 
Läsvärt om tips kring att bygga till.


Bygga nytt


Att bygga nytt innebär för många att köpa ett nyckelfärdigt hus. Men för vissa så är det lösvirkeshus som gäller och med egna ritningar över sitt drömhus.
Vi tipsar gärna om byggahus.se där kan du läsa lite mer om du går i funderingar kring att bygga. oavsett så ska du se till att du har leverantörer du kan lita på. Många som projektleder sitt eget bygge kan berätta om sena leveranser, kontraktörer som inte är på plats när de ska vara där och felaktiga leveranser. Det är en mängd saker som ska stämma. Så du kan nästan räkna med ett det tar lite längre tid än tänkt. 

Ska du bygga nytt bör du fundera på om du vill vara totalentreprenör, generalentreprenör eller delad. Vi kan ta hela projektet eller delar av det.  Det är Du som bestämmer. Vi finns här för dig oavsett vad du väljer.

Glöm inte den viktiga ventilationen. Välj rätt så du också får ett hem som är bra för din familjs hälsa och effektivt rensar hemmet från pollen, radon mm samt ökar flödet av syre.  


Tips på läsning: 
http://www.byggahus.se/bygga/allt-om-bygglov 
http://www.byggahus.se/bygga/checklista-byggprocesser

House Service   |   Ventilation   |   Attefallshuset   |   Bygga ut och Renovera   |   ROTavdrag   |   Verksamheten   |   Nyheter   |   Kontakta oss
House Service nordic  |  bygg@houseservice.se  |  Telefon: +46 708 18 63 08
Copyright 2019 House Service i Stockholm