kontakt: bygg@houseservice.se

Minimera
Backa 

Bygga ut och Renovera

 
Minimera

Bygga ut och renovera ditt hus


Familjen växer och ni behöver bygga ut eller ni hittar ert drömhus som behöver renoveras, kanske vill bygga ert eget. Livet ser olika ut under olika perioder och det är fantastiskt att få möjlighet att påverka sitt eget boende. Vi erbjuder hjälp och lovar vårt totala engagemang i ert boende. 

Får du inte plats eller tillåtelse att bygga mer på din tomt så kan du istället bygga på höjden. En egen vindsvåning är ett enkelt sätt att få fler kvadratmeter i det område ni redan bor i, samtidigt som ni kan bo kvar under själva byggprocessen. Det är många som väljer detta alternativ och vi har gjort över 350st taklyft sedan 2003. Att skapa en vindsvåning är både roligt och det finns mycket fördelar. Du får extra plats för barn som börjar bli stora och vill ha mer yta, eller för din egen ateljé. Fördelarna är många men ett av de viktigare är att du också får ett mer energisnålt hus. Vi hjälper dig med att rita, planera och att bygga. 

Om du istället inte får bygga på höjden, så kanske du får bygga ut istället. Det skapar mer bostadsyta men tar förstås lite yta från tomten. Även detta har vi lång erfarenhet av med allt från att rita till att projektleda eller ta ansvar för hela arbetet. Du kan välja hur mycket du själv vill göra eller att vi ska göra. Allt efter dina önskemål och behov. 

Att bygga nytt kan vara en utmaning. Många som projektleder sitt eget bygge kan berätta om sena leveranser, kontraktörer som inte är på plats när de ska vara där och felaktiga leveranser. Det är en mängd saker som ska stämma. Så du kan nästan räkna med ett det tar lite längre tid än tänkt. Ska du bygga nytt bör du fundera på om du vill vara totalentreprenör, generalentreprenör eller delad. 

Vi kan ta hela projektet eller delar av det.  Det är Du som bestämmer. Vi finns här för dig oavsett vad du väljer.
 

Läs mer om de olika entreprenadformerna här 

Bygga och renovera hus

House Service   |   Ventilation   |   Attefallshuset   |   Bygga ut och Renovera   |   ROTavdrag   |   Verksamheten   |   Nyheter   |   Kontakta oss
House Service nordic  |  bygg@houseservice.se  |  Telefon: +46 708 18 63 08
Copyright 2019 House Service i Stockholm